'Nieuwe VanMoof S5 is achterhaald en te duur'

©Bright

'Nieuwe VanMoof S5 is achterhaald en te duur'
10 april om 19:25
Laatste update: 10 april om 19:25

Eindelijk bespreken we VanMoof weer eens met opgewekte toon, want het bedrijf heeft een nieuwe elektrische fiets. Althans, een vernieuwde bestaande e-bike, de VanMoof S5. Wat is er nieuw, is dat genoeg en wat heeft de concurrentie ondertussen gedaan? We bespreken het met onze fietsenkenner David Lemereis.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Erwin kon de vernieuwde VanMoof S5 al testen en ook David heeft 'm geprobeerd – en sprak voor het tweede seizoen van Bright op Banden ook met de mensen van het nieuwe VanMoof. Hoe werkt dat bedrijf nu, na die veelbesproken overname door McLaren Applied?

Verder: Eindelijk duidelijkheid over de wegenbelasting voor EV’s, Spotify wordt duurder (maar nog niet in Nederland gelukkig), en Siri leert met AI beter omgaan met apps.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Sugar, een moderne noir detective op Apple TV+. De hoofdrol is voor Colin Farell, die de detective John Sugar speelt. In het heden, maar hij gedraagt zich helemaal zoals de detectives uit oude zwart-wit films. Sugar is ook geobsedeerd door zulke films, en heeft de hele tijd wat met Humphrey Bogart of zo op staan. Hij draagt pakken, rijdt in oude auto’s en houdt monologen tegen zichzelf. En dan onderzoekt hij ook nog eens een verdwijning in de filmwereld van Hollywood. Een moderne maar eigenlijk toch lekker ouderwetse noir.

App: Texts geïnstalleerd naar aanleiding van het nieuws dat eigenaar Automattic, het bedrijf achter WordPress, Tumblr en de podcast Pocket Casts, ook Beeper heeft overgenomen, de naaste concurrent van Texts. Beide zijn universele messaging apps en dat is best wel fijn. Want berichten komen overal binnen en je hebt er een dagtaak aan. Deze apps brengen alles onder één dak: Whatspp, iMessage, Instagram, X, Slack, Discord, Signal, Telegram en Facebook Messenger.

Meer afleveringen van de Bright Podcast en download de Bright-app, nu ook voor Android, en natuurlijk voor iOS.