© Invisibility Shield

Je kan nu je eigen onzichtbaarheidsschild bestellen

Je kan nu je eigen onzichtbaarheidsschild bestellen

21 april - 11:00

Het Britse bedrijf Invisibility Shield heeft op Kickstarter zijn nieuwe tweede generatie onzichtbaarheidsschilden onthuld. Die kan je ook in Nederland bestellen.

Het bedrijf maakt gebruik van lenticulaire lenzen in hun schilden, waardoor het lijkt alsof je er doorheen kunt kijken door het licht te buigen. Achtergrondlicht wordt naar de kijker gericht, terwijl objecten achter het midden van het schild verborgen blijven. Dit werkt optimaal bij uniforme achtergronden of wanneer er niet veel licht is.

Sinds vrijdag is het mogelijk om drie formaten van de schilden vooruit te bestellen. Er is een ‘Mini’-model, dat 30 op 20 centimeter meet, een ‘Full Size’-schild van 100 op 70 centimeter en een ‘Megashield’ met een hoogte van 183 en een breedte van 122 centimeter. 

Nieuw formaat en makkelijker te installeren

Het is de tweede generatie schilden van het bedrijf. In 2022, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, waren er maar twee formaten, de Mini en de Full Size. Volgens het bedrijf is de nieuwe generatie ook makkelijker te transporteren en te installeren. 

De onzichtbaarheidsschilden van Invisibility Shield kunnen vooruitbesteld worden op Kickstarter. Dat kan wereldwijd, behalve in Rusland en Wit-Rusland. Voor een Mini betaal je 63 euro. De Full Size kost vanaf 347 euro en de Megashield start bij 811 euro. Het bedrijf verwacht de eerste exemplaren in december 2024 te leveren. 

Meer over gadgets, en download onze Bright-app.