©Pexels

TikTok verboden? 'Begin angst VS te snappen'

TikTok verboden? 'Begin angst VS te snappen'

24 april om 16:50
Laatste update: 24 april om 16:58

De tijd begint te tikken voor TikTok in de VS, terwijl Europa zich juist weer kwaad maakt om de fratsen van Meta. Gelukkig zijn er ook nog gadgets van eigen bodem om te bespreken, van de Flitsmeister DASH tot oranje zonnepanelen.

In deze aflevering: een potpourri aan onderwerpen. TikTok moet zichzelf vrijwel zeker verkopen om een verbod in de VS te voorkomen en Europa is het niet eens met de betaalmuur van Instagram en wil een alternatief, maar kan dat wel? Over Meta gesproken: dat heeft grote plannen en wil het Windows of Android van de VR-wereld worden. Sonos komt met een nieuwe app, Flitsmeister met een nieuwe gadget, de nieuwe iPads komen eraan en Spotify is eindelijk volwassen. En willen we liever oranje zonnepanelen?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Sponsors:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Film:Perfect Days van regisseur Wim Wenders over een Japanse toiletschoonmaker die volgens een dagelijks stramien leeft. Over de simpele schoonheden van het leven, onder meer te hier via Picl.nl, Apple, Google Play en Amazon: allemaal te huur voor 4 à 5 euro.

Artikel: NRC over de Japanse designtoiletten.

Floris: Delta voor iOS. Eindelijk een Game Boy-emulator voor de iPhone, die je gewoon kan installeren. Althans, deze installeer je via de AltStore, zo’n alternatieve app store. In ons artikel lees je hoe je dat moet instelleren, dat is niet heel ingewikkeld. Hoe je aan games voor op Delta komt, moet je zelf maar uitzoeken…

Luister hier de Bright Podcast.