Dit gebeurt er met je levenslange korting op HBO Max

©Unsplash

Dit gebeurt er met je levenslange korting op HBO Max
7 mei om 13:44
Laatste update: 8 mei om 23:38

Het vernieuwde HBO Max wordt op 11 juni met een nieuwe app en verschillende abonnementen gelanceerd, waaronder een abonnement inclusief reclame. We weten nu wat de nieuwe prijzen zijn en wat er met je levenslange korting gebeurt.

Warner Bros. Discovery kondigde al in maart aan dat streamingdienst HBO Max in juni compleet vernieuwd zou worden met nieuwe abonnementen, maar nu zijn eindelijk ook de prijzen bekend. Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen plus een sportpakket.

Het goedkoopste Basic-abonnement kost 5,99 euro per maand. Hiermee kijk je alles in Full HD-resolutie, op maximaal twee apparaten tegelijk en met reclames. Het duurdere Standaard-abonnement kost 9,99 euro per maand, waarmee je zonder reclame kunt streamen. Ook kun je met dit abonnement maximaal dertig films of afleveringen downloaden om offline te kijken.

Premium en sport

Het Premium-abonnement is het duurst. Voor 13,99 euro per maand kun je in 4K streamen, inclusief Dolby Atmos-geluid. Tevens kun je op vier apparaten tegelijk kijken en maximaal honderd downloads doen.

Als extra is het mogelijk om een 'Sport add-on' toe te voegen aan één van de drie abonnementsvormen. Voor 5 euro per maand extra krijg je dan verslaggeving van live-sportevenementen, zoals de Grand Slam, UFC, wielerrondes en meer.

Nieuwe app

Op 11 juni wordt tevens een nieuwe app gelanceerd. Terwijl de huidige HBO Max-app een paars icoontje heeft, wordt de nieuwe HBO Max-app blauw. De facturerings- en inloggegevens blijven hetzelfde en ook je profielen, kijkgeschiedenis en kijklijst worden overgezet.

Levenslange korting

Abonnees van het eerste uur die een levenslange korting hebben gekregen, blijven 50 procent van de abonnementsprijs betalen. Ze betalen momenteel nog 2,99 of 3,99 euro per maand, maar worden in augustus overgezet op het nieuwe Standaard-abonnement. Ze betalen dan 4,99 euro per maand in plaats van 9,99 euro. De 50 procent korting blijft gelding zolang ze hun abonnement behouden. 

Hoewel deze groep met korting overgaat naar het Standaard-abonnement, houden ze wel de mogelijkheid om in 4K-kwaliteit en met Dolby Atmos-geluid te kijken. Dat heeft HBO inmiddels laten weten.

Lees meer nieuws over streamingdiensten, of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief