©Sony Pictures Enterainment

Nicolas Cage speelt Spider-Man in nieuwe live-action-serie op Prime Video

Nicolas Cage speelt Spider-Man in nieuwe live-action-serie op Prime Video

14 mei - 15:33

Acteur Nicolas Cage gaat opnieuw Spider-Man spelen in de nieuwe serie Noir op Prime Video. Deze keer vertolkt Cage het personage in live-action.

Spider-Man Noir dook voor het eerst op in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Daar deed Cage ook de stem voor. Met Noir voegt Cage zich aan het kleine gezelschap acteurs dat Spider-Man in live-action speelt.

Noir vertelt het verhaal van een oudere privédetective in New York, 1930. Noir moet niet alleen omgaan met zijn verleden, maar ook met zijn rol als superheld. Aan het roer van de serie staan Oren Uziel (Mortal Kombat) en Steve Lightfoot (Marvel's The Punisher).

Acteurs Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland hebben Spider-Man eerder in live-action gespeeld. Spider-Man Noir is een alternatieve versie van de superheld, die bestaat in een ander universum.

Superman Lives

Het is niet de eerste keer dat Cage zich in een superheldenpak heist. De acteur zou in 1998 Superman spelen in Tim Burton-film Superman Lives, maar dit project is nooit doorgegaan. Wel kreeg Cage een cameo als Superman in de film The Flash.

Lees meer over streamingdiensten, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.