©Sammobile

Zoveel gaat de Samsung Galaxy Ring kosten, ga eerst even zitten

Zoveel gaat de Samsung Galaxy Ring kosten, ga eerst even zitten

22 mei om 14:22

Samsung gaat binnenkort met een nieuw product op de markt verschijnen. De Samsung Galaxy Ring is bedoeld om je waarden te meten als hartslag, zuurstof in het bloed en hartritme. Een lek heeft onthuld hoeveel deze ring gaat kosten.

De slimme ring is geen nieuw concept. De Oura Ring loopt al een tijdje meer maar zal gezelschap krijgen van een aantal concurrenten. Samsung is daar een van, zij lieten aan het begin van het jaar weten dat er een slimme ring aan zal komen.

Samsung Galaxy Ring

De eerste tekenen van dit nieuwe product zagen we tijdens Galaxy Unpacked in februari. Na de presentatie van de Samsung Galaxy S24 zagen we heel even het beeld van de ringen. Wat weten we zover van deze nieuwe gadget?

Men verwacht dat de Samsung Galaxy Ring in juli of augustus op de markt komen. Dat sluit aan bij de geruchten dat er in juni weer een Samsung Galaxy Unpacked zal plaatsvinden. De ring zal de gezondheid van het hart meten, je slaap en je en vitaliteitsscore geven.

Vanzelfsprekend zal de Samsung Galaxy Ring werken met de smartphones en de Samsung Health-app. Je kunt er van uit gaan dat dit product ook met smartphones van andere merken samen zal werken. Ik vermoed wel dat de Samsung Galaxy Ring in het ecosysteem van Samsung iets meer mogelijkheden zal krijgen.

Je zult kunnen kiezen uit de kleuren goud, zilver en zwart en er zullen negen verschillende maten beschikbaar komen. Als laatste vermoed men dat de prijs tussen de 300-350 euro zal liggen. Dat is op zijn zachtst gezegd een behoorlijke prijs voor dit product, meer dan 100 euro meer dan een Galaxy Watch 6! Of dat het waard is zullen we zien nadat we te weten zijn gekomen wat het echt kan en welke extra mogelijkheden je krijgt

Geruchten

Nogmaals het gaat hier om geruchten want er is nog weinig bekend gemaakt door Samsung zelf. Zo zijn er ook vermoedens dat de Galaxy Ring een maandelijks abonnement zal krijgen. 

Het een en ander zullen we hopenlijk gaan zien tijdens de nog niet bevestigde Samsung Galaxy Unpacked in juli.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.