Update brengt AI naar smartwatches van Samsung

©Samsung

Update brengt AI naar smartwatches van Samsung

Samsung is een van de eerste fabrikanten die AI naar de pols brengt. In juni begint het beta testen van One UI 6 Watch en daarin zal onder andere het gebruik van Galaxy AI gestopt worden.

David Hasselhoff had het natuurlijk al heel lang, een horloge waar hij van alles aan kon vragen en zijn auto kon roepen. Voor ons gewone stervelingen is het moment van de slimme pols nu aangebroken Samsung heeft aangekondigd

One UI 6 Watch

Hier lezen we dat Samsung de volgende update voor zijn smartwatches heeft aangekondigd. Deze zal uitkomen onder de naam One UI 6 Watch en de beta test zal in juni beginnen. In deze update zullen verschillende zaken veranderen of toegevoegd worden.

Met Energy Score helpt Samsung om je dagelijkse conditie te begrijpen. Hierbij bekijkt het al je data zoals slaap en hartslag om je te vertellen of het een goed idee is om te sporten op dat moment. Daarnaast zal men je ook beter begeleiden met informatie om je gestelde doelen te behalen. 

Galaxy AI

Met de komst van de Samsung Galaxy S24 zagen we ook de introductie van Galaxy Ai op deze toestellen. Samsung heeft dit ook al uitgerold voor oudere toestellen en het grote nieuws van deze update is dat Galaxy AI ook naar de smartwatches van Samsung komt.

Met de hulp van AI zal de Samsung Smartwatch je nog veel beter kunne begeleiden tijdens het sporten en je betere inzichten kunnen geven over bijvoorbeeld je slaap.

Zoals gezegd begint het testen van de software in juni. Daarna zal de update uitrollen voor iedereen met een van de volgende modellen Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5, alaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 6. Galaxy Watch 6 Classic.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.