©Unsplash

MrBeast 'wreekt' PewDiePie in gevecht om YouTube-troon

MrBeast 'wreekt' PewDiePie in gevecht om YouTube-troon

3 juni om 08:59

Op YouTube worden verschillende zaken uitgevochten, onder andere wie de meeste abonnees heeft. Na een aantal jaren is die titel eindelijk in andere handen gekomen.

YouTuber PewDiePie schreef historie door als eerste kanaal op 24 augustus 2019 de 100 miljoen abonnees te halen. Daar heeft hij niet lang van kunnen genieten, want hij was in gevecht met het Indiase T-Series dat hem al een paar keer kortstondig inhaalde. Sinds 2020 staat T-Series aan kop, of beter gezegd...stond.

MrBeast is de grootste 

Ten tijde van de tweestrijd tussen T-Series en PewDiePie was MrBeast één van de belangrijkste supporters van Felix Kjellberg, oftewel PewDiePie. MrBeast plaatste billboards om het kanaal van PewDiePie te ondersteunen en droeg een t-shirt tijdens de Super Bowl om mensen op te roepen zich op het kanaal te abonneren.

PewDiePie is er nooit meer bovenop gekomen, maar hij wel. Donaldson, beter bekend als MrBeast, deelde een screenshot waaruit blijkt dat T-Series eindelijk verslagen is. 

Hij kreeg er in een dag 2 miljoen (!) abonnees bij en passeerde daarmee het kanaal met muziekvideo's uit India. Volgens MrBeast na zes jaar de ultieme wraak voor PewDiePie.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.