@evanblass

Samsung Galaxy Buds 3 Pro lek

Samsung Galaxy Buds 3 Pro gelekt, dit hebben we eerder gezien

10 juni om 10:48

Samsung zal binnenkort zijn nieuwe in-ears gaan aankondigen. Evan Blass, een bekende lekker, heeft afbeeldingen gedeelt die het nieuwe design van deze nieuwe Samsung Galaxy Buds 3 Pro laten zien.

Oortjes, het is een standaard onderdeel geworden van iedere aanbieder van smartphones. Dit omdat het de ultieme compaan is het apparaat. Ook Samsung heeft al jaren een sterke lijn onder de naam Samsung Galaxy Buds en deze krijgt binnenkort een aanvulling.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Nee, er is niks mis met je beeldscherm. De gelekte afbeeldingen zijn bewerkt om de originele tipgever te beschermen tegen een rechtszaak van Samsung.Ondanks het bewerkte beeld kunnen we het meest belangrijke feit uit deze foto halen. De Samsung Galaxy Buds 3 Pro krijgt een steel/stokje/stam zoals die ooit geïntroduceerd is door Apple. Het aanbod Galaxy Buds van dit moment bestaat alleen uit volledige in-ears.

Er zouden twee redenen zijn voor het veranderen van het design. Ten eerste kan Samsung de accuduur verbeteren en de tweede reden is de verbeterde gesprekskwaliteit van de in-ears.

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Eerder gelekte informatie betreffende de Samsung Galaxy Buds 3 Pro spreekt over een Bluetooth 5.4 connectie met een dual-driver. Ook zal deze nieuwe in-ears een IP57 rating krijgen. Hiermee is het beter beschermd tegen stof en water. Verder verwachten we aanpasbare ANC en EQ, ambient sound en een accu die 30 uur mee zal gaan.

Een iets meer opvallende nieuwe feature is een lichtstrip aan de zijkant die enigszins zichtbaar is in de foto. Wat hier precies de functie van zal zijn is nog niet bekend. Hopelijk gaat deze niet een continu blauw licht afgeven zoals de allereerste Bluetooth headsets.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.