©HBO Max

Vernieuwd HBO Max nu in Nederland met nieuwe app en abonnementen

Vernieuwd HBO Max nu in Nederland met nieuwe app en abonnementen

11 juni om 10:36

Er staat een nieuwe HBO Max-app voor je klaar om te downloaden, met meer realityseries, meer sport en nieuwe abonnementen.

De samensmelting van HBO Max, Discovery+ en Eurosport krijgt in andere landen de nieuwe, versimpelde naam Max, maar in Nederland behoudt de streamingdienst dankzij Omroep Max zijn oude naam. Wel is er nu een nieuwe app te downloaden.

De nieuwe app valt voornamelijk op door een nieuw icoontje (blauw in plaats van paars) en nieuwe series en films. Het aanbod van HBO-series wordt aangevuld met Discovery, TLC, Cartoon Network en Eurosport.

Meer Nederlandse series

Door de samensmelting is er ook nieuwe aandacht voor Nederlandse producties binnen HBO Max. Zo krijgt Jeroen van Koningsbrugge in het najaar een serie waarin hij in Europa op reis gaat met een Urban-Exploring-expert.

Daarnaast komen er nieuwe seizoenen van Eating With My Ex: Going Dutch, Louisa & Rowan en De Frogers: Happy Campers op de streamingdienst.

Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo gaat voor HBO Max en Eurosport als reporter aan de slag tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

Nieuwe abonnementen

De nieuwe app komt ook met een rijtje nieuwe abonnementen. Het Basic-abonnement met reclame kost 5,99 euro per maand. Het Standaard-abonnement zonder reclame kost 9,99 euro per maand. Wil je in 4k streamen, dan heb je het Premium-abonnement nodig voor 13,99 euro per maand.

Elk abonnement is uit te breiden met de Sport Add-on voor 5 euro per maand. Deze uitbreiding is niet nodig om naar de Olympische Spelen via HBO Max te kijken.

Lees meer over streamingdiensten, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.