Deze populaire Netflix-serie houdt ermee op na seizoen 2

© Netflix

Deze populaire Netflix-serie houdt ermee op na seizoen 2
11 juni om 21:11

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van Arcane. Fans die daarna op meer hopen, hebben pech, want het is meteen het laatste seizoen van de animatieserie.

Het is de eerste volwaardige trailer van het tweede seizoen van de op de populaire game League of Legends gebaseerde serie Arcane. Tot nu toe had Netflix alleen teasers uitgebracht. Seizoen twee van de animatiereeks komt in november dit jaar uit, maar een exacte releasedatum is er niet. Het eerste seizoen van Arcane kwam in november 2021 uit.

Fans die hoopten op meer seizoenen, hebben pech. "Het laatste hoofdstuk van de bekroonde serie, Arcane, gaat in november in première", zegt Netflix. Dat betekent echter niet dat de studio achter de serie stopt met op League of Legends gebaseerde series.

Niet de laatste League of Legends tv-serie

"Vanaf het begin, toen we aan dit project begonnen te werken, hadden we een heel specifiek einde in gedachten, wat betekent dat het verhaal van Arcane eindigt met dit tweede seizoen", aldus Arcane-producer Christian Linke in een verklaring op YouTube

Op de website van League of Legends zegt het team achter Arcane echter dat het werkt aan nieuwe 'projecten in zowel televisie als film'. "Arcane is slechts het begin van onze grotere reis en samenwerking met de prachtige animatiestudio Fortiche", zegt Linke. Over wat voor projecten het gaat, is nog niet bekend. Het Arcane-team zegt eind dit jaar meer te vertellen over de plannen. 

Bekijk de trailer van Arcane seizoen 2:

Lees meer over streamingdiensten, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.