©KNAAP

Fatbikes: minimumleeftijd, helm? Wij hebben de oplossing

Fatbikes: minimumleeftijd, helm? Wij hebben de oplossing

19 juni om 17:01

In deze aflevering het meest opvallende nieuws van de afgelopen dagen. Met natuurlijk weer AI, meer gedoe over fatbikes, een fysieke winkel van Netflix, een goedkopere Vision Pro, meer groene huizen en een nieuwe Zelda-game.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Een mengelmoes aan onderwerpen deze aflevering. Met AI, dat Nvidia naar de positie van 's werelds meest waardevolle bedrijf heeft gestuwd. En fatbikes, want gebeuren te veel ongelukken met opgevoerde fatbikes en gemeentes en instanties willen dat de Tweede Kamer iets gaat doen. Maar wat dan? Wij hebben wel een idee.

Verder: voorlopig de laatste Vision Pro, de Rolls-Royce onder de thuisladers voor je auto en nu alweer een nieuwe Zelda-game.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Video's: deze week verschijnt de laatste aflevering van Bright op Banden, onze serie waarin bandenbijters Bram, David en Rutger vernieuwend vervoer verkennen en de nieuwste stekkerauto's, e-bikes en andere elektrische voertuigen proberen. Er zijn al vijf leuke afleveringen en Rutger sluit in stijl af, vanaf de 24 uur van Le Mans.

Serie: Ripley, een mini-serie op Netflix met Andrew Scott van regisseur Steven Zaillian (The Night Of, The Irishman, Moneyball en Shindler’s List). Naar de misdaadroman The Talented Mr. Ripley misdaadroman van Patricia Highsmiths. Eerder verfilmd in 1999 met Matt Damon in de hoofdrol. Een serie die kijkt als een goede wijn.

Serie: House of the Dragon seizoen 2 is begonnen op HBO Max. Meer draken, meer bloedvergieten en meer tragedie. Het seizoen begint sterk en laat zien dat echt niemand veilig is in de strijd om de troon. Elke maandag een nieuwe aflevering.