©Rattan

De nieuwste e-bike van Rattan is een kleine Pinus

De nieuwste e-bike van Rattan is een kleine Pinus

20 juni om 15:27

Soms heb je enkel een aparte naam voor je product nodig om op te vallen. Zo noemt Rattan zijn nieuwste kleine e-bike de Pinus.

Als je de Pinus uit zijn verpakking haalt zul je waarschijnlijk niet onder de indruk zijn, maar gelukkig vouwt deze e-bike uit tot iets moois om op te zitten. De vouwfiets kan gebruikt worden voor je gebruikelijke fietstochten, of als je eens een avontuurlijker pad opgaat.

De Pinus heeft namelijk dikke 4 inch-banden voor wat ruwere tochtjes, en een unisex-design zonder stang in het midden. Daardoor kunnen mannen en vrouwen moeiteloos op de Pinus springen. Dankzij de torquesensor weet de fiets precies hoeveel kracht je geeft. Trap je harder op de pedalen, dan zal de motor automatisch meer assistentie leveren.

De batterij van de kleine vouwfiets is groter dan gemiddeld met een capaciteit van 960Wh, waardoor je langer op de Pinus kunt rijden zonder pauze. Het is zelfs mogelijk om een dubbele batterij te kiezen voor twee keer zoveel plezier (met een bereik tot 241 kilometer).

Twee kleuren

De Pinus is op dit moment in de Verenigde Staten verkrijgbaar vanaf 1699 dollar in de kleuren lava red en sky blue.

Lees meer over e-bikes, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.