©WiZ

Hue-zuster WiZ komt met langere lichtsnoeren, lampen en slimme camera

WiZ heeft nieuwe lichtsnoeren: een langere en een flexibelere

25 juni om 11:40

WiZ, het zustermerk van Hue, heeft weer een aantal nieuwe lampen aan zijn assortiment toegevoegd. Allemaal met Matter-ondersteuning, en vooral de lange en flexibele lichtsnoeren vallen op. En is ook alvast wat kerstverlichting.

Hue kwam onlangs met nieuwe lichtsnoeren en nu is het de beurt aan WiZ. De nieuwe WiZ LED-strips zijn er in verschillende lengtes: van 4 tot 30 meter. De strips kunnen op maat worden geknipt en kunnen miljoenen kleuren tonen, en zowel statische als bewegende lichtpatronen. Sommige LED-strips kunnen dankzij RGBIC-LEDs met meerdere kleuren tegelijk een dynamische effecten tonen.

De slimme LED-strip van WiZ is er vanaf 24,99 euro voor 4 meter tot 49,99 voor 30 meter. De versie met RGBIC-LEDs die meerdere kleuren tegelijk kan tonen, begint bij 29,99 euro voor 5 meter 47,99 voor 10 meter en 72,99 euro voor 20 meter.

Ook nieuw: de meer flexibele LED Neon Flex RGBIC strip, die dus ook meerdere kleuren tegelijk kan tonen. De stip is buigbaar en kan naar neon-voorbeeld in vormen worden gelegd, bijvoorbeeld aan de muur of rondom een spiegel. De LED Neon Flex Strip is er in 5 meter voor 84,99 euro en in 10 meter voor 159,99 euro. Deze strip verschijnt pas in september.

Alvast kerstverlichting en meer

Je kan er maar vast klaar voor zijn: slimme kerstverlichting. Ook de lichtslinger van WiZ heeft RGBIC-lampjes en kan dus tegelijk meerdere kleuren op verschillende lampjes laten zien. Zo kan je kerstboom bijvoorbeeld van boven anders kleuren dan van onder. Dat kan natuurlijk ook leuk staan op je balkon bijvoorbeeld. De lichtslinger is vanaf nu verkrijgbaar: 20 meter voor 99,99 euro.

Verder heeft WiZ nu slimme spotjes voor GU10-fitting: met wit licht kosten ze 12,99 euro per stuk of 24,99 euro voor twee en voor full color-verlichting betaal je 15,99 euro per stuk of 29,99 euro voor twee.

En last but not least: een slimme camera voor buiten, met 1080p-resolutie, infrarood-nachtzicht en end-to-end-versleuteling. De camera werkt via de WiZ-appp en met Amazon Alexa of Google Assistant. De WiZ slimme buitencamera kost 129,99 euro.

Meer smart home en mis niets met onze Bright-app.