Zo goed zien de nieuwe smartwatches en oordoppen van Samsung eruit

© Evleaks

De nieuwe Samsung Galaxy Watches en oordopjes zien er strak uit
27 juni om 22:27
Laatste update: 29 juni om 00:55

Over iets minder dan twee weken houdt Samsung een groot event in Parijs, waar het bedrijf onder meer nieuwe smartwatches en oordopjes zal onthullen. We hoeven niet langer in spanning te zitten over hoe die producten eruit zien, want er zijn nieuwe afbeeldingen van gelekt.

De bekende gadgetlekker Evan Blass, ook bekend als EvLeaks, heeft meerdere plaatjes gedeeld waarop we precies zien hoe de oordoppen en horloges eruit zien. De nieuwe ontwerpen wijken flink af van eerdere designs van Samsung van deze producten. Hieruit blijkt onder meer de invloed van Samsungs nieuwe designbaas.

De nieuwe Galaxy Buds 3-oortjes krijgen zoals verwacht een steeltje en hebben een AirPods-achtig ontwerp. De Galaxy Buds 3 en 3 Pro lijken beiden een lichtstrip aan de achterkant te hebben.

Galaxy Watch 7

De nieuwe Galaxy Watch 7 verschijnt in drie kleuren: donkergroen, crèmekleurig of met een zilverkleurige kast en witte bandjes. De Watch 7 lijkt qua ontwerp veel op eerdere generaties van de Samsung-smartwatch, maar heeft net een ander bandje.

Galaxy Watch Ultra

De Galaxy Watch Ultra is wat dat betreft misschien interessanter, want deze smartwatch lijkt helemaal niet op eerdere horloges van Samsung. De kast heeft ongeveer dezelfde vorm als de Apple Watch Ultra en is rechthoekig met afgeronde hoeken. Opvallend is dat het schermpje net als bij de andere modellen wel gewoon rond is.

De bandjes van dit model zien er ook nog sportiever uit dan bij de Galaxy Watch 7 en lijken enigszins op die van de Apple Watch Ultra. Ook de kleur lijkt ‘geleend’ van Apple: de Ultra is verkrijgbaar in feloranje. Gelukkig heeft Samsung ook nog de optie voor een zilveren kast met wit bandje en een zwart/grijze kast met zwart bandje als je iets minder wil opvallen.

Galaxy Unpacked

Verdere details en prijzen worden op 10 juli tijdens Galaxy Unpacked bekendgemaakt. Het evenement begint om 15:00 en is via YouTube te streamen. Tijdens dat event worden ook nog nieuwe opvouwbare Galaxy-smartphones en de slimme ring Galaxy Ring verwacht.

Lees meer over Samsung en abonneer je op onze nieuwsbrief.