10 juli Samsung Unpacked

Op 10 juli organiseert Samsung weer een Unpacked, dit gaan ze uitpakken

26 juni om 14:17

Samsung doet veel dingen goed, onder andere het organiseren van events. De Samsung Unpacked wordt meerdere malen per jaar gehouden en is nooit een teleurstelling. Op 10 juli zal er weer een event georganiseerd worden in Parijs.

Unpacked is het synoniem geworden voor nieuwe producten van Samsung. Het bedrijf heeft aangekondigd op 10 juli weer een event te houden in Parijs. Deze stad is niet toevallig gekozen want daar start later die maand de Olympische Spelen.

Nieuwe toestellen

Naast de show kijken we natuurlijk naar dit evenement voor de nieuwe producten die Samsung gaat presenteren.

Dan hebben we het als eerste over de nieuwe generatie van de Samsung Galaxy Z Flip en Galaxy Z Fold. We zijn al aan versie 6 toe en voor de Samsung Galaxy Z Flip 6 kunnen we onder andere een verbeterde camera verwachten. Daarnaast zou er een verbeterd scherm komen waarbij de vouwrand minder zichtbaar zou zijn.


Ook voor de grote Samsung Galaxy Z Fold staan minimale upgrades op het programma. Het lijkt er op dat Samsung heel veel aandacht gaat besteden aan Galaxy AI. Deze term komt overal terug in de uitnodigingen.

We hebben met de Samsung Galaxy S24 serie al leuke en goede functionaliteiten gezien. Samsung nam hier een duidelijke voorsprong op andere fabrikanten. Om deze voorsprong te behouden moet het verder ontwikkelen en ik verwacht dat we het resultaat daarvan gaan zien op 10 juli.

Ring 

Tijdens de vorige Samsung Unpacked in januari kregen we als sluitstuk een teaser te zien van een slimme ring. Sindsdien is er al heel wat informatie gelekt over dit nieuwe product. 

De Samsung Galaxy Ring zal je helpen bij het meten van je gezondheid. Het neemt daarbij een aantal taken over van de Samsung Galaxy Watch. Tegelijk verwacht ik ook dat de Galaxy Ring en de Galaxy Watch samen meer functies ontsluiten. Samsung wil natuurlijk ook gewoon veel producten kopen.

 

Watch

Over de Samsung Galaxy Watch gesproken, hier zullen we waarschijnlijk ook een nieuwe versie van gaan zien in Parijs. Vermoedelijk zal de Samsung Galaxy Watch 7 in een gewone en in een Pro of Ultra versie komen. Deze zouden een rond AMOLED scherm krijgen, waterdicht zijn met een hoge brightness. Ook deze apparaten krijgen de beschikking over Galaxy AI.

Oortjes

Als laatste zal er een nieuwe Samsung Galaxy Buds komen. In tegenstelling tot de vouwbare smartphones zal dit apparaat wel een flinke metamorfose ondergaan. Eerder geruchten wijzen op een ‘Airpods’-achtig design. De Galaxy Buds zijn geen doppen meer, maar krijgen een steeltje. Daarnaast zou het ook de aanraakbutton vervangen door een druksysteem. Hierbij moet je in het oortje knijpen om bijvoorbeeld te pauzeren.

Wil je het event volgen, dan moet je zorgen dat je op 10 juli om 15.00 klaar zit. Het evenement zal worden uitgezonden via YouTube.