©Samsung

Galaxy Ring is licht, duur komt niet naar Nederland

Samsung Galaxy Ring is licht, duur en komt niet naar Nederland

10 juli om 15:50

Er waren al een aantal slimme ringen maar deze categorie was nog niet zo groot. Dat gaat veranderen want wanneer Samsung zich er tegenaan bemoeit dan weet je dat het gaat ontploffen.

We wisten al sinds januari al dat deze ring ging komen want het was de ‘One More Thing’ van Samsung tijdens de vorige Unpacked. De afgelopen 6 maanden is er regelmatig nieuws naar buiten gekomen en nu kunnen we hem/haar in volle glorie aanschouwen…alhoewel?

Samsung Galaxy Ring

Het dragen van een slimme ring is voor gadget liefhebbers en mensen die geen smartwatch dragen en wel hun gezondheid willen meten. De Samsung Galaxy Ring is licht, iets groter (7 mm breed en 2,6 mm dik) dan een ‘gewone’ ring en zit volgepakt met sensoren. 

In de Ring zit een accelerometer, een optische hartslagmeter en een sensor die de temperatuur van je huid meet. Daarmee kun je de meeste zaken meten die je wil weten wanneer je je gezondheid monitort.

De Samsung Galaxy Ring laadt je op in een doorzichtige case en er zijn genoeg maten voor elke vinger ter wereld (tenminste dat neem ik aan).

Trouwring of Galaxy Ring

Voor diegene die dit lezen en in het echt verbonden zijn, weten dat ringen per definitie niet goedkoop zijn. Trouwen is emotie en door de tranen in je ogen zie je de prijs niet. Samsung schat zijn Galaxy Ring op hetzelfde niveau in want de prijs liegt er niet om. Je mag hem meenemen voor 450 euro, maar daar komt nog wel een trein of vliegticket bij. De Samsung Galaxy Ring is namelijk (nog?) niet te verkrijgen in Nederland. Stel je huwelijk met Samsung dus nog maar even uit.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.