Bright Night #20: de gadgets
Bright Night

Bright Night #20: de gadgets

woensdag 10 oktober 2012 12:23

Vrijdagavond liggen er splinternieuwe gadgets voor je klaar om te testen. Zoals de B&O Play A9, Galaxy Note II en Sony RX100.

Om maar met onze belangrijkste personal gadget te beginnen: qua smartphones hebben we de iPhone 5, Sony Xperia T en Samsung Galaxy Note II voor je klaar liggen. Allemaal grote jongens, maar met veel verschillen. Mooi moment om eens te kijken hoe groot jij nog wenselijk vindt.

Veel om naar te luisteren ook dit keer. Meest in het oog springend is de opvallende B&O Play A9 speaker die op drie pootje in de kamer staat maar die je ook aan de muur kan hangen. Wat een beauty! Een complete tegenpool is de Philips Original Radio, van buiten geïnspireerd op de iconische Philetta-radio uit de jaren 50, van binnen ook gewoon geschikt gemaakt voor je iPhone. Ook aanwezig de Bose Soundlink airplay-speaker en de vrolijke Libratone Zipp airplay-speaker.

In de Uitpakparty recenseerde David vorige week de RX100 compact camera van Sony. Die kun je komende vrijdagavond ook zelf testen. Hij ligt naast de Nikon s800c

David laat ook nog wat gadgets uit de categorie huishoudelijk zien, van de snoerloze Dyson DC45 stofzuiger tot Philips Sarista koffiemachine en de Gear4 sleepclock. Oh, en Moleskin en Evernote werkten samen aan de SmartNotebook, een manier waarop je je aantekeningen van papier ook digitaal kunt bewaren en doorzoeken. Handig!

Genoeg redenen om te komen dus. Maandag maakten we ook de line-up van sprekers al bekend. Bright Night #20 wordt op vrijdag 12 oktober gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De zaal gaat open om 19:30, het programma begint om 20:00 uur. Toegang is gratis, dus neem gerust iemand mee! Houd bright.nl/brightnight in de gaten voor meer updates over het programma.

Reacties

Word de brightnight ook weer gestreamed of achteraf op youtube gezet?

 

Nope dit keer helaas niet

 

Herstel: we gaan het toch uitzenden! In betere kwaliteit zelfs dan vorige keer ;)

 

Nieuwsbrief