koopgids bright stuff beste laptops school kantoor werk lg gram microsoft surface laptop 4 dell xps
Bright Stuff

Dit zijn de beste nieuwe laptops

28 mei om 14:51
Laatste update: 28 mei om 15:01

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een grote update gekregen. Deze keer: de nieuwe laptops voor school en kantoor die we aanraden.

In onze onze favoriete e-bikes, koptelefoons, slimme deurbellen en tablets. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Vandaag hebben we drie nieuwkomers in onze lijsten voor de beste laptops. Daar hebben we er twee van: de beste laptops voor school (met drie laptops die horen bij basis-, middelbaar en hoger onderwijs) en laptops voor kantoor of ander werk. Dit zijn de nieuwkomers:

» LG Gram: een 14-inch laptop die dankzij een slim ontwerp en licht materiaal zijn naam waarmaakt. Een volledige laptop die 999 gram weegt, al snel een kwart minder dan concurrenten – ideaal voor in de rugzak.

LG Gram-laptop:

» Microsoft Surface Laptop 4: de nieuwste versie van een laptop die toch al weinig verbeterpunten had. Mooi strak ontwerp, touchscreen, fijn toetsenbord en prettig trackpad.

» Dell XPS 13: de lichtste en meest compacte Dell-laptop biedt alles wat een laptop moet hebben: een geweldig scherm, uitstekend toetsenbord en goed trackpad.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.