© Apple

apple airpods macbook pro apple car tesla model y elektrisch rijden auto platforms bright podcast
Bright Podcast ?

Nieuwe AirPods voor 200 euro: te duur?

20 oktober om 16:05
Laatste update: 25 oktober om 17:23

We bespreken de nieuwe MacBook Pro's en AirPods, en de nieuwste ontwikkelingen rond elektrische auto's, met natuurlijk de vraag: komt die Apple Car er ooit?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Na vele maanden van geruchten zijn de nieuwe MacBook Pro's onthuld. We bespreken wat er nieuw is aan de Apple-laptops, wat er na de onthulling bekend is geworden en wat we vinden van de nieuwe AirPods

Ook praten we met onze autotester Rutger Middendorp over elektrische auto's, zoals de Mustang Mach E, een tweedehands Tesla en de nieuwe Tesla Model Y, en meer over de verschillende platforms waar elektrische auto's op gebouwd zijn.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Elektrische auto kopen? Let op de platforms:

Tips uit deze aflevering:

TikTok: Bright heeft bijna 500.000 volgers op TikTok. Volg je ons nog niet? Doe dat vooral, want op TikTok pakken we alle nieuwe gadgets die we binnen krijgen uit. Zo weet je al vroeg wat je op ons YouTube-kanaal kan verwachten, en zie je ook gadgets die dat kanaal soms niet halen. Tof!

Live interview: Tech Stage: Arjan Brussee, 'gamekoning' van Nederland. Woensdag 27 oktober om 20:00 uur interviewt Rutger Middendorp in Forum Groningen de Nederlandse game-grootheid Arjan Brussee. Toegang kost een tientje, tickets zijn online verkrijgbaar.

Game: Far Cry 6, een soort 'best of Ubisoft' met bekende onderdelen uit de Assassin's Creed-games, Ghost Recon Wildlands en voorgaande Far Cry's. Dat is geen probleem, want het speelt lekker, het verhaal is boeiend op het fotogenieke fictieve eiland Yara, waar een sadistische dictator uit het zadel geholpen moet worden. Speelbaar op Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en de gamediensten Amazon Luna en Google Stadia.

Dienst: NLZIET, waarmee je live kan kijken naar de zenders van RTL, Talpa en de NPO, inclusief regionale omroepen, inclusief pauzeren, terugspoelen, opnieuw beginnen, terugkijken en vooruitkijken in volledige kwaliteit. En dat alles in een fijne, logische, snelle interface die lekker werkt op smartphones, maar ook via de apps voor Apple TV, Android TV, Fire TV, Chromecast, AirPlay en de apps voor tv's van Samsung, LG, Philips, Sony en op Panasonic. Kost 7,95 per maand en is zo goedkoper dan de meeste tv-diensten van providers.

Video: QR-codes, ze zijn ineens overal. Waar komen ze vandaan, hoe werken ze en kleven er gevaren aan QR-codes? Kijk de video van Merijn, die vol zit met QR-codes, inclusief eentje die leidt naar een verrassingsvideo.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.