'Nee, ik wil geen app op m'n tv!'
Bright Podcast ?

'Nee, ik wil geen app op m'n tv!'

12-01-2022 18:05 Laatste update: 13-01-2022 16:03

De tv zit in een identiteitscrisis. Is het nou gewoon een scherm, een verlengstuk van je smartphone of juist een heel eigen platform? Moet hij slim zijn of juist dom, en waar gaat de tv naartoe?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

In de eerste Bright Podcast van 2022 hadden we het over de grote techbeurs CES. Daar werden weer veel nieuwe tv's onthuld, vaak met nieuwe pogingen om het apparaat opnieuw te definiëren. Wat merk je daarvan als je een tv gaat kopen? En is de tv wel aan verandering toe? 

Kijk ook: Op deze nieuwe tv wachten wij

Bright Podcast

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Spelletjes: Wordle, een simpel Lingo-achtig woordspel. Eén nieuw vijfletterwoord per 24 uur, iedereen krijgt hetzelfde woord en zes pogingen om het te raden. De Nederlandse variant Woordle doet precies hetzelfde, maar dan met Nederlandse woorden.

NFT Quiz laat je raden welk van de twee plaatjes als peperdure NFT is verkocht – knap lastig!

Series: Book of Boba Fett op Disney+, een serie van de makers van The Mandalorian over Boba Fett, de bekendste premiejager uit het Star Wars-universum. De serie volgt Boba vanaf het moment dat hij in de Sarlacc viel en jarenlang dood werd gewaand. Vrijdag start daarnaast After Life op Netflix, de tragikomische serie van Ricky Gervais over een man die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken.

Spel: Monopoly – speel eens een ouderwets bordspel, weg bij dat scherm. Dat is de tip, en niet beterdanhugo.nl, want dat is toch weer op een scherm.

Koopadvies: Onze een nieuwe update gekregen, waarmee we je wijzen op de beste oordoppen, e-bikes, slimme horloges en nog veel meer.

De vreemde Chinese James Bond-persiflage waarin de staatsmedia de westerse angst voor Chinese spionage op de hak neemt.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.