ces 2022 techbeurs gadgets bright podcast samsung lg sony hyundai virtual reality televisie
Bright Podcast ?

Techbeurs CES: spannend nieuws van Sony en Samsung?

5 januari om 18:00
Laatste update: 5 januari om 19:56

Een nieuw jaar betekent een nieuwe editie van gadgetbeurs CES. Het mag de pret niet drukken dat het door corona in een aangepaste vorm is, want er is meer dan genoeg onthuld. We bespreken de krenten uit de pap.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Veel bedrijven haakten op het laatste moment af maar aan de oogst aan nieuws is dat niet te zien: techbeurs CES 2022 was een drukke editie. Met onder andere nieuwe tv's, auto's, virtual reality en zelfs slimme halsbanden voor honden was er weer innovatie op elk vlak. Welke aankondigingen vielen het meest op?

Kijk ook onze CES-hoogtepunten.

Luister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

De toekomstvisie van Hyundai met robots en voertuigen waar we het over hebben.

Video: Bright Blooper-compilatie 2021: we hebben de leukste bloopers van onze Bright-video's van afgelopen jaar verzameld en op een rijtje gezet. Uitglijders, versprekingen en vreemde verrassingen: heerlijk om naar te kijken.

Dienst: Nvidia GeForce Now, een gamestreamingdienst waarbij je als het ware een pc in de cloud huurt. Je kiest zelfs de videokaart: 100 euro voor een half jaar streamen vanaf de RTX 3080, de krachtige videokaart die je in het echt nauwelijks kan kopen. Gratis proberen kan ook, of een tussenoptie met 1080p voor 50 euro per halfjaar.

Tips: 100 ways to slightly improve your life without really trying, een artikel van de Guardian met 100 simpele tips die, de titel zegt het al, je leven wat beter maken. Neem altijd fruit mee naar je werk, unsubscribe je mailadres van al die nieuwsbrieven en nog meer simpele maar gouden tips.

Serie: The Spectacular, een spannende Nederlandse miniserie over aanslagen van de IRA eind jaren '80 in Limburg. Op waarheid gebaseerd, met Hadewych Minis in een sterke hoofdrol als rechercheur die een klopjacht start naar de IRA-leden achter de aanvallen. Spannend, prachtig in beeld gebracht en met mooie dialogen. Al volledig te zien op NPO Plus en elke zondag om 21:15 uur op NPO 3.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.