© Meta / Reality Labs

nothing phone 1 meta metaverse virtual reality elektrisch rijden bright podcast
Bright Podcast ?

'Meta verkeert nog in beta'

23 juni 2022 om 05:41
Laatste update: 23 juni 2022 om 05:41

In de Bright Podcast bespreken we deze week onder andere de prototype-brillen van Meta en de eerste smartphone van Nothing.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

We hebben het vandaag over de nieuwste smartphones, zoals die van Nothing en Sony.

Verder: Meta toont zijn nieuwste VR-ontwikkelingen en het bedrijf maakt zich hard voor metaverse-standaarden.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Review: Nieuwe 13 inch MacBook Pro met M2. De eerste MacBook met de nieuwste M2-chip van Apple heeft geen nieuw ontwerp. Voordelen, nadelen: Erwin zet ze voor je op een rij, maar hij blijft deze MacBook Pro een vreemd model vinden.

Podcast: Giep, over de godfather van de moderne Nederlandse reclamewereld: Giep Franzen. Hij was in de jaren 60 een van de oprichters van het roemruchte bureau FHV (Giep is de F in de naam). Giep nam reclame serieus en introduceerde het bredere merkdenken. Hij maakte met zijn partners bij FHV de reclame-hausse mee in de jaren 70 en 80. In de jaren 90 maakte Giep als bijzonder hoogleraar aan de UvA van reclame ook een wetenschap. Hij overleed in 2020. Fijne podcast-serie naar een idee van Jeroen Bakker.

Boek: Stories of Your Life and Others van de Amerikaanse schrijver Ted Chiang. Een verzameling korte sci-fi-verhalen zoals het verhaal dat de basis vormde voor de film Arrival uit 2016. Chiang schrijft meeslepend, je zit ondanks de ingewikkelde thema’s snel in het verhaal en alles leest heel realistisch. Het boek is al jaren oud en dus fysiek en digitaal goed verkrijgbaar.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.