© Hyundai

bright podcast elektrisch rijden waterstof hybride
Bright Podcast ?

'Waterstofauto's nu al geen voordeel meer'

3 augustus om 14:40
Laatste update: 3 augustus om 14:40

Steeds meer autofabrikanten zetten functies achter een betaalmuur, de hybride auto maakt een comeback met waterstof en zelfs een bestelbusje wordt leuk met een elektromotor. De Bright Podcast draait deze week grotendeels om auto's!

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

In deze aflevering bespreken we de opkomst van betaalmuren in auto's, het nieuwe hybride waterstofauto-concept van Hyundai en de nieuwe elektrische Citroën ë-Berlingo. Verder vandaag: Instagram verhuist, Logitech komt met een cloud-gameboy en chipmakers raken haast in een oorlog verzeild.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Our Flag Means Death op HBO Max. Een comedyserie over piraten die losjes op de werkelijkheid is gebaseerd. Comedian Rhys Darby speelt piraat Stede Bonnet, regisseur Taika Waititi komt voorbij als Blackbeard en zo zijn er nog een aantal bekende en minder bekend piraten die de meest vreemde en vooral geestige avonturen beleven.

Serie: Light & Magic op Disney+. Een docuserie over special effects-studio Industrial Light & Magic. Opgericht door George Lucas voor Star Wars, maar door de jaren heen steeds belangrijker voor allerlei films. De studio begon met praktische effecten met miniaturen en echte ontploffingen. Met Jurassic Park deden ze als eerste CGI in een bioscoopfilm en nog steeds werkt 'ILM' mee aan menig groot bioscoopfilm. Een fascinerende blik op het constante streven naar levensechte effecten.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.