© Apple

apple iPhone 14 pro max 14 plus apple watch ultra series 8 airpods pro bright podcast
Bright Podcast

'De gewone iPhone 14 is geen aanrader'

8 september om 16:20
Laatste update: 8 september om 22:07

Apple heeft de nieuwe iPhone 14's, Apple Watches en AirPods Pro onthuld. Erwin was voor Bright bij de Apple-presentatie aanwezig. Vanuit Californië praat hij je bij over al het nieuws en sorteert hij alvast voor op de vraag: welke nieuwe iPhone is het kopen waard?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Apple onthulde woensdagavond vier nieuwe iPhones, waaronder de iPhone 14 Pro's met het nieuwe Dynamic Island bovenin het scherm. Nieuwe Apple Watches waren er ook, met als hoogtepunt de grote, extra stevige Apple Watch Ultra voor sporters. En de nieuwe AirPods Pro, die er hetzelfde uitzien maar verder op elk vlak verbeterd zijn.

Erwin kon de nieuwe Apple-gadgets al proberen, bekijken en beluisteren. Hij praat je in deze podcast vanuit Californië bij over alle vernieuwingen.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Programma: Bright op Banden. Ons eigen programma over vernieuwend vervoer: de nieuwste stekkerauto's, e-bikes, stapjes en meer. Brights bandenbijters Bram van Dijk, David Lemereis en Rutger Middendorp gaan zes weken lang op pad met die voertuigen, en dat levert een even inhoudelijk als vermakelijk programma op. Bright op Banden is vanaf 10 september zes weken lang elke zaterdag te zien op RTL Z, elke zondag op RTL 7 en wanneer je wilt op Videoland.

Artikel: iOS 16, de belangrijkste functies op een rij. Vanaf maandag 12 september is iOS 16 voor iedereen beschikbaar. Ook dit jaar zijn grote nieuwe functies als het vernieuwde lockscreen, maar ook veel kleins verrast positief. We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.