Bright Podcast

'Apple Watch Ultra is ook boeiend voor niet-sporters'

apple watch ultra series 8 se iPhone 14 pro dynamic island
21 september om 18:33
Laatste update: 24 september om 08:58

De Apple Watch Ultra verschijnt vrijdag, maar Erwin loopt er al een week mee rond. Hij vertelt je hoe de nieuwe Apple Watch voelt en werkt. Ook bespreken we de ervaringen met de iPhone 14 en 14 Pro.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Erwin kon als eerste Nederlander de Apple Watch Ultra testen. Hoe bevalt deze meest radicaal andere Apple Watch in jaren? En heb je er alleen wat aan als je zelf ook zo radicaal bent? Kijk ook onze video over de nieuwe Apple Watches.

Verder hebben we ook nog veel vervolgvragen over de iPhone 14 en 14 Pro, waar Erwin nu ook al ruim een week mee rondloopt. Hoe bevalt dat Dynamic Island in de iPhone 14 Pro in de praktijk?

Verder in het tech-nieuws deze week: SkyShowtime komt naar Nederland, Google's eerste smartwatch en het uitlekken van GTA 6.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

App: Apollo, een Reddit-app voor iPhone. De nieuwste update voegt Pixel Pals toe, speciaal voor het nieuwe Dynamic Island van de iPhone 14 Pro. Het zijn kleine pixel-diertjes die over het eiland wandelen. Helaas wel nog alleen terwijl je Apollo gebruikt, maar wie weet verzint iemand straks iets waardoor het diertje altijd in beeld kan blijven.

Erwin: Andor, de nieuwste Star Wars-serie op Disney+. De eerste drie afleveringen staan vanaf vandaag online. De serie vertelt het ontstaan van de rebellen. Cassian Andor, kennen we al uit Episode IV-prequel Rogue One. Andor is daar weer een prequel voor: de grijze gebieden worden steeds meer ingekleurd.

Boek/luisterboek: John Higgs - Love and Let Die. 5 oktober 1962. Op die dag verschenen de eerste single van een band die de muziekindustrie zou veranderen en de eerste film van wat de grootste filmreeks ooit zou worden: 'Love Me Do' van The Beatles en 'Dr No', de eerste James Bond-film. Ja echt, op dezelfde dag. Higgs verkent in dit boek de onverwachte connecties tussen de 'Fab Four' en '007', en de twee tegenstrijdige wereldbeelden waar ze voor staan. Een fijn boek voor liefhebbers van popcultuur, geschiedenis en Groot-Brittannië.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.