super mario movie film nintendo switch
Bright Podcast

Nintendo gaat Marvel achterna?

13 april om 05:00
Laatste update: 13 april om 06:05

Veel techbedrijven zitten in zwaar weer, maar met Nintendo gaat het opvallend goed. De zes jaar oude Nintendo Switch blijft prima verkopen en de nieuwe Super Mario-film is een hit in de bioscoop. Waarom gaat het zo goed met Nintendo?

Luister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19.

Nintendo-games verkopen onverminderd goed, de Nintendo Switch is inmiddels de op twee na meest succesvolle spelcomputer ooit en nu is er ook een bioscoophit met de nieuwe Super Mario-film. In deze podcast bespreken we Nintendo's recente successen.

Ook in het tech-nieuws: historisch slechte verkoopcijfers voor Apple, het einde van de oude blauwe vinkjes op Twitter en een vreemde smart home-move van Google. 

Luister de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Substack Notes. Substack is de plek voor nieuwsbrieven en podcasts, deels tegen betaling. De dienst lanceerde deze week het nieuwe onderdeel Notes: korte berichten à la tweets. Substack Notes zou een concurrent voor Twitter kunnen worden.

Vinland Saga op Netflix. Een Japanse animatieserie over de oude vikingen die op zoek zijn naar het beloofde Vinland - ofwel de Verenigde Staten. Ze zitten best veel in Europa en ziet er supermooi uit. Je ziet Europa vanuit een Japans perspectief. 

Rabbit Hole op SkyShowtime. Een spionagethriller vol plottwists met in de hoofdrol Kiefer Sutherland.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.