Komt de betaalbare elektrische auto uit Frankrijk?

©Renault

elektrische auto leasen tweedehands peugeot e-208 renault citroen
12 juli om 17:30
Laatste update: 12 juli om 20:39

Betaalbare stekkerauto's uit Frankrijk, nieuwe autotechnieken uit Japan en een frisse wind uit China. Met onze automan Rutger Middendorp praten we je in deze podcast bij over het nieuws over elektrische auto's.Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Er is veel nieuws over elektrische auto's te bespreken. Dat doen we in deze podcast natuurlijk met onze autokenner Rutger. We hebben het bijvoorbeeld over de nieuwe Lotus Eletre, de gewilde lease-auto Peugeot e-208, betaalbare auto's uit China en grote beloftes van Toyota

Verder in het nieuws: VanMoof is bijna failliet, de nieuwe smartphone van Nothing en waarom Threads nog lang niet naar Europa komt.

Luister de Bright Podcast.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19

Tips uit deze aflevering:

Films: Druk/Another Round staat nu op HBO Max. In de film met Mads Mikkelsen in de hoofdrol probeert een groep leraren om elke dag een klein beetje aangeschoten te zijn. Voor meer Mads: Riders of Justice staat op Amazon Prime.

Artikel: Dit is er uitgelekt over de nieuwe iPhones. We hebben alle geruchten over de nieuwe iPhones op een rij gezet.

Boek: Make Something Wonderful, Steve Jobs in his own words. Een prachtig e-book waarin interviews met en speeches van Steve Jobs zijn verzameld. Inspirerend, en ook nog eens prachtig vormgegeven door LoveFrom, de designfirma van Jony Ive. In de browser ook slim in elkaar gezet: hier spring je makkelijker doorheen dan bij een doorsnee e-book.