© Sonos

Sonos Ace: de eerste koptelefoon van Sonos lekt uit via een Nederlandse webwinkel

Sonos Ace: de eerste koptelefoon van Sonos lekt uit via een Nederlandse webwinkel

7 mei om 01:59

De officiële onthulling van de eerste draadloze koptelefoon van het bekende speakermerk Sonos vindt pas over een paar weken plaats, maar de headset is nu al uitgelekt via een webwinkel uit Alkmaar.

Na draadloze speakers stort Sonos zich de komende tijd op een nieuwe productcategorie: draadloze koptelefoons. De presentatie van de eerste Sonos-hoofdtelefoon wordt later deze maand verwacht. Maar door productvermeldingen op een Nederlandse webwinkel zijn de naam, het ontwerp en de vermeende prijs van de Sonos-koptelefoon al naar buiten gekomen.

Schuurman

De afbeeldingen van de Sonos Ace zijn te vroeg gepubliceerd door de Nederlandse elektronica-groothandel Schuurman. Zowel de Sonos Ace als een vervangend oorkussen voor de headset staan al in een lijst van producten op de website van Schuurman. De prijs van de koptelefoon staat vermeld als iets meer dan 400 euro, maar omdat dat een groothandelprijs is, zou 450 euro de verkoopprijs worden. Het losse oorkussen kost zo’n 35 euro. De koptelefoon wordt geleverd met zowel een USB-C-kabel als een hoofdtelefoonkabel.

Meer hints gevonden

De productvermelding bevat ook productnummers en behalve Sonos Ace staat er ook de interne codenaam 'Duke' van de headset. Maar Ace lijkt de naam te worden, want een Reddit-gebruiker ontdekte dat de Sonos-site al een verwijzing naar de Sonos Ace bevat. Ook meldt The Verge dat de domeinnaam SonosAce.com doorverwijst naar Sonos. Andere details over de koptelefoon zijn er nog niet.

Nieuwe draagbare speaker Sonos Roam 2

Op de Schuurman-site duikt nog een ander nieuw Sonos-product op: de Sonos Roam 2, de opvolger van de draagbare speaker die in 2021 op markt kwam. De Roam 2 lijkt hetzelfde ontwerp te krijgen als de voorganger.

Later vandaag brengt Sonos ook een grote update van zijn app uit, met onder meer een soort tweede thuisscherm voor al je streamingdiensten.

Lees meer nieuws over Sonos en blijf op de hoogte met ons WhatsApp-kanaal.