Dit is de eerste koptelefoon van Sonos en zoveel kost ie

© Sonos

Dit is de eerste koptelefoon van Sonos en zoveel kost ie
17 mei om 15:48
Laatste update: 17 mei om 20:32

Binnenkort onthult Sonos zijn eerste koptelefoon: de Sonos Ace. Website Winfuture heeft gelekte specs en marketingfoto's te pakken, waardoor we een veel beter beeld krijgen van het product.

Zo heeft de koptelefoon een 40mm-driver, waarmee een team van ervaren geluidstechnici "het meest optimale geluid" bieden. Ook heeft de koptelefoon maar liefst acht microfoon, voor spraakbesturing en actieve ruisonderdrukking. De koptelefoon biedt tevens ruimtelijke audio en lossless geluidskwaliteit.

Volgens de gelekte informatie kun je de koptelefoon maar liefst dertig uur gebruiken zonder opladen. In drie uur is de batterij weer volledig opgeladen, maar na drie minuten laden zou je alweer een drie uur lang muziek kunnen luisteren.

De koptelefoon bedien je via aanraakvelden op de oorschelp aan de rechterkant. Opvallend is dat de Sonos Ace geen 3,5 mm-aansluiting lijkt te hebbent. In plaats daarvan wordt een kabel meegeleverd die de audio van 3,5mm naar usb-c stuurt.

Prijs

Heb je ook een soundbar van Sonos staan, dan kun je die combineren met de koptelefoon voor een unieke audio-ervaring rond je thuisbioscoop. Een prijs voor de koptelefoon wordt niet genoemd, maar uit een eerder lek bleek dat je ongeveer 450 euro kunt verwachten.

Lees meer over Sonos, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.