©PhilipsHue

Philips Hue komt met een slimme bedlamp voor op je nachtkastje

Philips Hue komt met een slimme bedlamp voor op je nachtkastje

12 juni om 20:35

De nachtkastlampjes van IKEA krijgen er binnenkort een slimme concurrent bij, want Philips Hue zou komen met zijn eerste slimme bedlamp.

Philips Hue heeft al langer de Hue Signe-tafellamp, die je ook op een nachtkastje kunt zetten. Maar binnenkort komt er een echte Philips Hue-bedlamp aan. Op de eerste afbeeldingen van het bedlampje, die via Hueblog zijn uitgelekt, is nog niet te zien of de lamp een ingebouwde schakelaar heeft. 

Voet van kurk

Het nieuwe Hue-bedlampje zal verkrijgbaar zijn in het zwart en wit. De stroomkabel heeft dezelfde kleur als de lamp. De voet van de lamp valt op, want die lijkt van kurk te zijn.

Meer technische specificaties van de bedlamp zijn nog niet bekend. Wel krijgt de nieuwe lamp volgens Hueblog de beschikking over 'Multi Light Source-technologie'. De prijs is ook nog niet uitgelekt.

Nieuwe versie van de GU10-spotjes

Philips Hue introduceert binnenkort ook een nieuwe versie van de GU10-spots, die een flink hogere helderheid krijgen. Verder zouden de twee jaar geleden geschrapte slimme Lightguide-lampen van Hue binnenkort een comeback maken.

Lees meer over Philips Hue en blijf op de hoogte met onze nieuwe app.