Gadgets om naar uit te kijken: van Galaxy S23 tot Apple-bril
De gadgets van 2023

Gadgets om naar uit te kijken: van Galaxy S23 tot Apple-bril

11-01-2023 22:24 Laatste update: 12-01-2023 17:12

2023 belooft een prima gadgetjaar te worden. We blikken vooruit op de verwachte smartphones, laptops, e-bikes, wearables en andere gadgets.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 

Vorige week bespraken we al meerdere hoogtepunten van de techbeurs CES. Die is inmiddels afgelopen, waardoor we de balans kunnen opmaken. Dat doen we door vooruit te kijken, naar bijvoorbeeld de nieuwste smartphones, de meest opvallende laptops en tofste e-bikes die binnenkort op de markt komen.

En natuurlijk ook naar de nieuwe Samsung Galaxy S23 en de langverwachte Apple-bril.

Beluister de podcast.

Deze aflevering wordt gesponsord door NordVPN. Wil jij je internetverkeer écht privé houden? Bescherm je verbinding dan via NordVPN: je krijgt nog korting ook. Kijk op nordvpn.com/bright voor een speciaal aanbod.

Tips uit deze aflevering:

App: Historical Figures Chat. Via kunstmatige intelligentie kun je chatten met al lang overleden bekendheden, zoals Steve Jobs of Napoleon. De antwoorden zijn niet altijd even raak, maar het is de zoveelste boeiende toepassing van kunstmatige intelligentie.

Nieuws: VALL-E. Ook weer AI: deze kan elke stem nabootsen in drie seconden. Dan zou je dus een hele podcast kunnen genereren met mensen die je helemaal niet aan tafel had. Dat is al geprobeerd, oordeel zelf hoe dat klinkt.

Game: Teenage Mutant Ninja Turtles Shredders Revenge, een heerlijke klassieke beat ‘em up game in arcade stijl. Prachtige pixel-graphics, old-school levels, lekker dom verhaallijntje. Je kan spelen als de turtles en andere bekende personages, en iedereen kan op elk moment in je game springen, zowel online als lokaal. De game is er voor pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch, en voor Netflix-abonnees nu ook voor Android en voor iOS.

Game: Star Wars Jedi: Fallen Order is deze maand inbegrepen bij het PlayStation Plus-abonnement. Zowel de PS4- als verbeterde PS5-versie zit erbij. De game uit 2019 geldt als één van de beste Star Wars-games ooit. Een vervolg verschijnt in maart.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.