©Bright

Black Friday: de beste gadgets met de leukste kortingen

Black Friday: de beste gadgets met de leukste kortingen

24-11-2023 15:45 Laatste update: 26-11-2023 09:01

Black Friday heeft meer aanbiedingen dan je zelf kan vergelijken, en dus pikken wij de beste deals eruit. Vandaag: gadgets – leuke accessoires, handige dingetjes, van AirTags tot rugzakken.

Black Friday duurt inmiddels een hele week en de kortingen vliegen je om de oren. Vandaag een soort potpourri: gadgets, in de breedste zin van het woord. Mooie, leuke, handige dingen die we jou aanraden, omdat we ze zelf ook zouden kopen (en misschien doen we dat ook wel).

NB: wij doen niet aan affiliate-marketing dus daar zijn onze keuzes niet op gebaseerd.

Apple AirTag

Het handigste zoeklabel voor Apple-gebruikers. Hang het aan je sleutels, doe 'm in je tas, steek hem onder je fietszadel: alles wordt vindbaar. Zodra er iemand met een iPhone voorbij komt, geeft de AirTag zijn positie aan je door. Bij Apple kosten ze normaal gesproken 39 euro per stuk of 129 voor een 4-pack. Per stuk zijn AirTags nu het goedkoopst bij Amazon: 34,95 euro per stuk, 10 procent korting. En per 4 moet je bij Mobiel.nl zijn: 104,95 euro voor vier, 19 procent korting en al met al 26 euro per stuk.

Eufy SmartTrack Card

Leuk voor in de portemonnee is de SmartTrack Card van Eufy. Die werkt ook met het Zoek mijn-netwerk van Apple, dus net zo functioneel als een AirTag. Alleen is deze in de vorm van een creditcard: veel fijner voor in de portemonnee. En hij is voordeliger dan een AirTag. Nadeeltje: de batterij is niet verwisselbaar, dus hij werkt zo'n 3 jaar en dan moet 'ie weg. Bij Amazon is de Eufy SmartTrack Card er van 29,99 voor 19,99 euro, 33 procent korting.

Topo Designs Daypack

Een goeie rugzak is nooit weg, en als het ons vraagt heeft een goeie rugzak vooral veel vakjes. De Daypack van Topo heeft dat: een laptopvak, voorvak, ritjes, steekvakken en dat alles van 1000D Cordura-nylon, met een waterbestendig binnenvak. Bij Beaubags nu in rood van 159 voor 79 euro, 50 procent korting.

Teenage Engineering Computer-1

De meeste pc-behuizingen zijn of onopvallend zwart, of vallen juist op door RGB-verlichting. De computer-1-case van Teenage Engineering doet het helemaal anders, en is knaloranje. Je krijgt 'm thuis als een plat stuk aluminium, dat je zelf nog in vorm moet buigen. Vervolgens schroef je al je pc-onderdelen in de kast. Let wel: dit is een kleine behuizing voor een mini-ITX-moederbord en een videokaart tot 180mm lengte. De behuizing is er nu bij Teenage Engineering van 195 voor 99 euro, 49 procent korting. Een naturel aluminium versie is er ook, van 249 voor 149 euro, 40 procent korting.

Ekster kaarthouder

De minimalistische portemonnee voor iedereen die alleen nog maar een paar pasjes en wat biljetten meeneemt. De aluminium kaarthouder van Ekster biedt plaats aan 1 tot 12 pasjes, die je met het knopje snel, naar boven schuift. Er zit een RFID-blocker in zodat je pasjes niet ongemerkt uitlezen kunnen worden. Ook is er ruimte voor een optionele tracker-pas. De Ekster cardholder is er nu van 80 voor 56 euro, een korting van 30 procent.

Peak Design Travel Tripod

Een heel fijn, telescopisch statief voor zowel de amateur- als professionele fotograaf of filmmaker. Zeer goed inschuifbaar en dan bijna half zo klein als andere tripods. Maar toch minstens zo veelzijdig, met een bijgeleverde telefoonhouder, een haak je voor je tas en extra stabiliteit, en hij werkt met de meeste standaard quick release statiefplaatjes. Het statief komt tot een hoogte van zo'n 1.50 meter. De aluminium versie is er bij Kamera Express van 399,99 voor 339,99 euro, 15 procent korting. En de lichtere carbon-versie heeft nog meer korting: 35 procent, van 699,99 voor 454,99 euro.

Meta Quest 2

Zeker in de aanbieding de leukste stand-alone instap-bril voor wie VR eens wil proberen. Het is een heel eind gekomen, en veruit de meeste toffe games en ervaringen in VR zijn gemaakt of beschikbaar op het platform van Meta. De Meta Quest 3 is dan wel beter, maar ook dubbel zo duur – om over de Vision Pro maar te zwijgen. Een zien waar de hype over gaat, kan laagdrempelig met de Meta Quest 2, nu van 349,99 voor 299,99 euro, een korting van 14 procent.

Zens 4-in-1 oplaadstation voor iPhone, Apple Watch, AirPods én iPad

Een alles-in-één-oplossing voor de georganiseerde gebruiker. Klik een iPhone staand of liggend op het laadplatform, waar je ook nog een iPad achter kan zetten – daar zit een extra 30W-usb-c-poort voor op de lader. Onder je telefoon is nog een MagSafe-plekje voor je AirPods, op het extra platformpje past je Apple Watch. En wie nog meer van zulke accessoires heeft, kan extra laadplatformpjes toevoegen. Fraai afgewerkt en nu bij Zens van 209,95 voor 157,46 euro, 25 procent korting.

PenTips PenMat

Deze kwam voorbij in onze video over hoogwaardige notitieblokken. Zulke gadgets zijn elektronisch, maar het schrijven voelt als op papier. Daar hoef je gelukkig geen hele losse gadget voor te kopen, het kan ook met je iPad. Met deze magnetische scherm-mat erop, voelt het scherm van een iPad aan als papier. Dat tekent en schrijft veel lekkerder, en naderhand haal je hem er gewoon weer af, zodat de iPad weer optimaal kijkt. Nu bij PenTips van 29,99 voor 25,49 euro, 15 procent korting.

Anker Prima GaN Charger 100W

De laders van Anker bevallen altijd goed: ze geven veel vermogen, zijn veilig gebleken en zijn door de GaN-technologie bovendien erg compact. Deze 100W-variant is geschikt voor elk soort gadget, van laptop tot telefoon en alles daar omheen. En met 2x usb-c en 1x usb-a kan je oude en nieuwe gadgets opladen. Nu bij Amazon van 89,99 voor 69,99 euro, 22 procent korting.

Vollebak: kortingen tot 99 procent

Vollebak maakt opvallende kleding, zoals een dutjes-hoodie of een lichtgevende muts, maar ze doen wel meer gekke dingen. Met Black Hole Friday geven ze kortingen tot 99%. Niet zomaar: je moet dan wel op een fysieke speurtocht: vorig jaar werd er bijvoorbeeld kleding gedropt middenin de woestijn. Geen zin in? Dan is er ook de normale uitverkoop.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.