©Nothing

De randen van deze nieuwe smartwatch kun je zelf aanpassen: zo zit dat

De randen van deze nieuwe smartwatch kun je zelf aanpassen: zo zit dat

7 juli om 18:00

Altijd al willen sleutelen aan het uiterlijk van je smartwatch? Dan laat het nieuwe, slimme horloge van Nothing je hart ongetwijfeld sneller kloppen. De randen van de nieuwe gadget zijn namelijk aanpasbaar.

Nothing brengt onder zijn sub-merk CMF een goedkope smartwatch uit die iets weg heeft van een modulaire wearable. De CMF Watch Pro 2 heeft randen die verwisselbaar zijn, zo blijkt uit een nieuw bericht van het bedrijf op X. De afbeelding bij de post laat zien dat alleen de bovenste rand aanpasbaar is. Andere mogelijkheden om de smartwatch naar smaak te tweaken, zijn niet bekend.

Voor het weekend liet CMF ook een aanpasbare smartphone in het goedkopere segment zien. De CMF Phone 1, zoals de telefoon gaat heten, heeft een aanpasbare case en rechtsonder op de achterzijde zit een knop waarmee je accessoires kunt bevestigen aan de smartphone. De telefoon heeft vermoedelijk een 6.7 inch AMOLED-scherm met een refresh rate van 120Hz en varianten met 6 of 8GB aan werkgeheugen.

Onthulling komende week

In de ochtend van komende maandag 8 juli wordt de CMF Watch Pro 2 volledig uit de doeken gedaan. Hetzelfde geldt voor de CMF Phone 1 en de Buds Pro 2-oordoppen. De prijzen voor de Europese markt zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk gaat de CMF Phone 1 in Inda rond de 200 euro kosten.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.