GTA 6: laat de hype beginnen!

©Rockstar Games

GTA 6: laat de hype beginnen!
6 december 2023 om 17:24
Laatste update: 6 december 2023 om 20:03

GTA 6 is aangekondigd, laat de voorpret maar beginnen. Vandaag te gast in de podcast: collega en game-journalist Bastiaan Vroegop. We bespreken de trailer van GTA 6, onze reacties en verwachtingen en nog veel meer rond vermoedelijk de populairste game ooit.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Een trailer die nu al records breekt: GTA 6 is officieel, en de trailer zit tjokvol details en dingen die je gemist hebt. We bespreken ze allemaal met Bastiaan Vroegop, en vragen hem ook hoe de grote algemene media omgaan met dit soort grote game-aankondigingen.

Verder vandaag: een veelbelovende thuisbatterij, gedoe met digitale aankopen op de PlayStation en een half adblock-verbod op Chrome.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

App: de Bright-app voor iOS is weer terug van weggeweest. Als update, voor wie 'm nooit verwijderd heeft. En anders gewoon via de link, of als je zoekt op 'Bright' in de App Store. De Android-app volgt zo snel mogelijk!

Game: Walkabout Mini Golf, een VR-game waarin je alleen of met vrienden een virtueel potje midgetgolf speelt, op de meest vreemde, over de top golfbanen. Werkt ook cross-platform en is op veel VR-platforms beschikbaar, dus makkelijk samen te doen.

Serie: Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+. Over de geheime organisatie die onderzoek doet naar Godzilla en alle andere reuze-monsters. Wordt best serieus ingestoken, soort van vergelijkbaar met hoe Andor de wereld van Star Wars benadert.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily-nieuwsbrief.