Microsoft AI-laptops: MacBook Air-killer of appels met peren?

©Microsoft

Microsoft AI-laptops: MacBook Air-killer of appels met peren?
22 mei om 19:55
Laatste update: 22 mei om 19:55

Na Google en OpenAI is het de beurt aan Microsoft om olie op het AI-vuur te gooien met de Copilot+ PC. Dat offensief bespreken we in de Bright Podcast: zou Microsoft echt opeens de MacBook Air kunnen verslaan?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Microsoft pakt het flink aan: veel nieuwe AI-functies, maar ook nieuwe laptops die daar specifiek voor gebouwd zijn. MacBook Air-killers, zoals Microsoft het vertelt? Verder deze aflevering: de eerste koptelefoon van Sonos, een nieuwe AirTag en een extra slim stopcontact.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Serie: Outer Range S2 op Prime Video. Een science-fiction neo-western met Josh Brolin in de hoofdrol (Gurney Halleck in Dune, Thanos in Avengers, Cable in Deadpool 2). Hij ontdekt in het eerste seizoen een vreemd gat in de grond op zijn ranch op het moment dat er een zwerver (Autumn) op zijn land verschijnt. Het is weird maar fijn weird. Tweede seizoen is niet minder weird maar zit nog iets beter in elkaar.

Floris: Dark Matter, weer een goeie sci-fi serie van Apple TV+. De opzet is meteen een spoiler voor de eerste aflevering, dus als je niks wil weten over deze aanrader, stop dan nu met lezen. Oké, het gaat over een man die door zichzelf wordt ontvoerd. Huh? De ene Jason wordt door de andere Jason ontvoerd, en ze wisselen van plek, van universum. Hoe dat kan en wat dat met je doet, daar gaat deze serie over. En over de gevolgen voor je leven van bepaalde beslissingen. Hoofdrollen zijn voor Joel Edgerton, bekend als Owen Lars uit Star Wars, en Jennifer Connelly.