Bright Stuff: de beste smartphones, tv's en laptops
Bright Stuff-koopgids

Bright Stuff: de beste smartphones, tv's en laptops

20-08-2022 21:55 Laatste update: 02-09-2022 15:09

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een update gekregen, met deze keer de beste smartphones, tv's en laptops van dit moment.

In onze onze favoriete e-bikes, oordoppen en onlangs nog de beste koptelefoons. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze keer hebben we vier smartphones, twee televisies en een laptop toegevoegd aan ASUS Zenfone 9: een van de meest compacte Android-telefoons, zonder ergens op in te leveren. Dit toestel heeft een mooi oled-scherm, snelle chip en een capabele camera.

» Sony Xperia 1 IV: een telefoon die het anders durft te doen: smaller dan de rest en met een echte optische zoom.

» ASUS ROG Phone 6 / 6 Pro: ROG Phones zijn gericht op de mobiele gamer, maar met de beste hardware van het moment zijn ze stiekem ook geschikt voor elke veeleisende gebruiker.

» OnePlus Nord 2T: dit budgettoestel van OnePlus biedt veel voor weinig: lekker scherm, rappe chip, prima camera.

» Apple MacBook Air (M1 of M2): de nieuwste MacBook Air heeft een eigen Apple-chip en is daarmee weer wat hij vroeger ook was: de laptop waar de rest zich aan meet. Voor zowel het M1- als het M2-model is wat te zeggen.

» LG OLED C2: een tv met oneindig contrast, geweldige kleuren en ook nog eens fijn geluid en een heerlijk besturingssysteem.

» Samsung S95B OLED QD: de eerste oled-tv van Samsung. Hij biedt alle bekende voordelen van oled – oneindig contrast, geweldige kleuren – en voegt daar een hogere helderheid aan toe.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Kijk ook: nieuwe MacBook Air met M2-chip