Bright Stuff-koopgids

Bright Stuff: de beste smartphones in elke prijsklasse

bright stuff koopgids iPhone 14 pro google pixel 7 6a airpods pro
14 oktober 2022 om 17:22
Laatste update: 14 oktober 2022 om 17:22

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een update gekregen, met dit keer vier nieuwe smartphones.

In onze tv's en laptops of de beste koptelefoons. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze nieuwe smartphones hebben we aan Apple iPhone 14 Pro. De 14 Pro maakt een flinke sprong op het toch al indrukwekkende cameravlak van Apple. Het Dynamic Island bovenaan het scherm is een verrassend fijne evolutie in de manier waarop een iPhone werkt.

» Google Pixel 7. Een fraai toestel met snelle prestaties voor een prima prijs, maar vooral de camera gooit hoge ogen. Die presteert ver bovengemiddeld in deze prijsklasse.

» OnePlus 10T. Met de 10T speelt OnePlus weer succesvol mee in de klasse waarin het groot werd: die van de betaalbare premiumtelefoon.

» Google Pixel 6a. De Pixel 6a heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle Google-telefoons. Een mooi toestel, niet te groot, met goede camera's en de fijnste, kale versie van Android.

Ook nieuw in Bright Stuff:

» Apple AirPods Pro (2e generatie). Met deze tweede generatie verbetert Apple de toch al uitstekende AirPods Pro op elk punt dat er toe doet, van geluid tot ruisonderdrukking en vooral de transparantiemodus.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.