bright stuff koopgids beste smartphones van dit moment
Bright Stuff-koopgids

De beste smartphones van dit moment

25 januari 2022 om 18:28
Laatste update: 9 februari 2022 om 13:08

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een grote update gekregen, met dit keer veel smartphones. In alle vijf categorieën is er wat nieuws: 11 nieuwe smartphones in totaal.

In onze Bright Stuff-koopgidsen noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze keer richten we ons helemaal op smartphones: toch de belangrijkste gadget die we hebben. We hadden onze lijst al onderverdeeld in vijf categorieën: tot 250 euro, tussen 250 en 500 euro, enzovoorts. In die lijsten hebben we nu 11 nieuwe smartphones gezet. Dit zijn ze:

» ASUS ROG Phone 5s/Pro. De Asus ROG Phone 5s is een telefoon gericht op gamers. Handige vuistregel: als een gamer het snel genoeg vindt, is het heel snel.

» Samsung Galaxy Z Flip 3. De Samsung Galaxy Z Flip 3 is de eerste vouwtelefoon die we aan iedereen durven aan te raden. Het blijft pionieren, maar de grote nadelen zijn inmiddels verleden tijd.

» Google Pixel 6. De Pixel-telefoons van Google zijn voor de echte Android-liefhebber: altijd meteen de nieuwste versie, zonder extra opsmuk. Deze Pixel 6 is één van de beste tot nu toe.

» Fairphone 4. De Nederlandse Fairphone 4 is een smartphone voor de bewuste consument: eerlijker, schoner, tegen de wegwerpcultuur. Dat initiatief valt te prijzen.

» Asus Zenfone 8. De Asus Zenfone 8 is zeker voor een Android-telefoon relatief klein. Handzaam, broekzakvriendelijk: je kan het bijna niet meer zeggen over smartphones – maar wel over deze kleine vriend.

» OnePlus Nord 2. Het budget-toestel van OnePlus biedt veel voor weinig: lekker scherm, rappe chip, prima camera.

» Realme GT Neo 2. Een smartphone met een groot scherm, enorme accu en flink rappe chip voor een prijs onder de 350 euro. Real-wie? Realme!

» Samsung Galaxy A52s. Samsung heeft zich voorgenomen om in elke prijsklasse een prima toestel te bieden en dat lukt heel aardig, getuige deze betaalbare Galaxy A52s.

» Samsung Galaxy M22. De Samsung Galaxy M22 is een knap staaltje: een echt niet dure smartphone die eruit ziet als een smartphone die wel duur is. En ook prima presteert – minstens zo belangrijk.

» Realme 8. Deze Realme 8 kost inmiddels minder dan 200 euro, en biedt daarvoor toch een groot, full hd-scherm, een enorme accu en een chip speciaal voor games.

» Xiaomi Redmi 10. Een telefoon van onder de 250 euro met een extra soepel scherm en een loei van een accu. 'Budget'-smartphones blijven verbazen.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.