Bright Stuff-koopgids

Bright Stuff: de beste smartphones, oordoppen, laptops en smartwatches

bright stuff koopgids smartphones laptops oordoppen smart watches
2 december om 18:29
Laatste update: 2 december om 18:38

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een update gekregen, met deze keer de beste smartphones, oordoppen, laptops, tablets en smartwatches.

In onze tv's en laptops, de beste koptelefoons of de beste smartphones in elke prijsklasse. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze gadgets zijn nieuw in Bright Stuff:

» Google Pixel 7 Pro. De Pixel 7 Pro is op cameragebied een absolute koploper. Daarnaast krijg je altijd meteen de nieuwste Android-versie, op een snel toestel met een fraai scherm en eigenzinnige vormgeving.

» Samsung Galaxy S22 Ultra. De Galaxy S22 Ultra voelt als het toppunt van de moderne smartphone: een samenkomst van jarenlange innovatie in een toestel dat niks nieuws doet, maar alles wel heel goed.

» Bose QuietComfort Earbuds II. Bose heeft bij deze tweede versie van zijn QuietComfort-oordoppen de beste functie nog verder verbeterd: de actieve ruisonderdrukking van deze dopjes is ongeëvenaard.

» Nothing Ear (1) / Ear (stick). De Ear (1) stond al in onze koopgids, maar de Ear (stick) is minstens zo overtuigend. De ene met actieve ruisonderdrukking, de ander zonder – ieder heeft z'n voorkeur.

» Apple Watch Series 7. Eigenlijk geen nieuwkomer, maar een zittenblijver. De Apple Watch Series 7 is praktisch net zo compleet als de nieuwe, duurdere Series 8. En de nieuwe Apple Watch Ultra is tof, maar voor de meeste gebruikers niet de beste aanrader – zeker met een prijs vanaf 999 euro.

» Samsung Galaxy Watch5. De slimme horloges van Samsung zijn al jaren de beste keuze voor Android-gebruikers die een slim horloge zoeken. Deze Watch5 is de beste tot nu toe: snel, gepolijst en aantrekkelijk.

» Apple iPad (2021). Nog een blijvertje: de iPad van vorig jaar is zeker niet zo mooi als het nieuwe model van dit jaar, maar wel een stuk goedkoper, zelfs nog los van de inflatiecorrectie. Dat maakt van die nieuwe iPad niet meer het universeel aan te raden instapmodel dat de iPad van vorig jaar nog wel was.

» Asus Zenbook 14 (2022). Een zeer complete laptop met een fraai oled-scherm met dunne randen, Dolby Atmos-geluid, een verbeterd toetsenbord, numerieke toetsen in het trackpad en keuze uit AMD- of Intel-chip.

» Dell XPS 13 Plus. De 'Plus' in de titel doet anders vermoeden maar deze laptop van Dell is juist nog dunner dan zijn toch al slanke voorgangers. En bovendien is het een hele prettige laptop.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Luister ook: